umut yılmazkeçeci

Berlin Sağlık Turizmi Fuarı 2024

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berlin Sağlık Turizmi Fuarı

2-3 Şubat tarihlerinde Berlin’de düzenlenen Sağlık Turizmi Fuarı’na katıldım. Fuara Türkiye dahil birçok ülke çeşitli sağlık kurumları ile katılmıştı.

Fuarın Amacı Türk Sağlık Sistemini Tanıtmak

Türkiye’nin öncü hastane kurumları, adından söz ettiren klinikleri ve dünyaca ünlü doktorları fuar aracılığı ile Berlin’e ve Avrupa’ya tanıtılmış oldu. Fuarın aynı zamanda Türkiye ve Almanya arasında sağlık sektöründe yeni iş anlaşmalarının kurulmasını sağlaması öngörülüyor.

Fuar Notlarım

Fuarı gezdiğim süre boyunca fuara hem Türklerin hem de Almanların yoğun ilgi göstermesi dikkatimi çekti. Fuarın ücretsiz olarak geziliyor oluşu da ziyaretçi sayısını arttırmıştı.

Fuarı gezen ziyaretçiler 81’i Türkiye’den gelen sağlık kurumları olmak üzere toplamda 90 kurumu yakından tanıma şansı yakaladı. Ziyaretçiler merak ettikleri uzmanlık alanlarında görevli doktorlarla görüşüp merak ettikleri sağlık problemlerini ve olası bir tedavi sürecinin nasıl gerçekleşeceğini de öğrenmiş oldu.

Fuarla ilgili en dikkat çekici durum ise bence Türkiye’den 81 kurumun katılmış olmasıydı. 81 kurumun uluslararası bir fuara katılacak düzeyde olması Türkiye’de sağlık hizmetlerinin kalitesini de gösteriyor.

Türkiye özellikle sağlık alanında son yıllarda adından sıkça söz ettiriyor. Bu da hem ülke ekonomisine hem de ülke tanıtımına fayda sağlıyor.

Berlin Sağlık Turizmi Fuarı 2024

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kanal ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin